Tomtplanering, dränering & husgrunder i Umeå & Vännäs

Vi har lång erfarenhet av mark- och grundarbeten och ser till att grundarbetet utförs med högsta kvalitet. Detta kommer att ge dig som fastighetsägare en trygghet eftersom du kan vara säker på att husgrunden uppfyller alla krav om du anlitar oss.

  • Hem
  • Tomtplanering, dränering, husgrunder i Umeå & Vännäs

Markarbeten & grundarbeten

Vi på Lapplands Bygg & Entreprenad utför markarbeten och grundarbeten i Umeå & Vännäs med omnejd. Vårt arbete utförs alltid med högsta kvalitet av våra erfarna & professionella byggare. Du kan lita på oss och lugnt luta dig tillbaka och känna trygghet i att ditt markarbete och grundarbete kommer att göras på ett fackmannamässigt sätt inom utsatta tidsramar.

Tomtplanering & husgrunder

Vi hjälper dig att planera för din framtida tomt – var allt ska placeras och hur man kan förbereda tomten och grund. Vi hjälper dig genom hela processen. Inte nog med det, vi utför även allt markarbete och lägger professionellt en husgrund som håller för framtiden.

Dränering i Umeå & Vännäs med omnejd

Fukt- och vattenskador kan drabba alla fastigheter och därför erbjuder vi våra dräneringstjänster till både privatpersoner och företag. Rent praktiskt leds vatten förbi ditt hus genom dräneringsrör och dagvattenledningar som leder bort dag- och markvatten från grunden istället för att vattnet ska komma mot husgrunden.

Vill du veta mer?

Om du vill ha en offert eller mer information så är du välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart som möjligt.

    Offert