Grävmaskintjänster, markarbeten, byggtjänster & mycket mer

Vi gör allt inom mark & grund till nybyggen och renoveringar. Vi har spetskompetens inom grävmaskinstjänster och gör både små och stora jobb med hög kvalité & noggrannhet. Vi har även maskinuthyrning.

  • Hem
  • Våra tjänster

Markarbeten & Grundarbeten

Tomtplanering, dränering, husgrunder mm.

Vi på Lapplands Bygg & Entreprenad utför markarbeten och grundarbeten i Umeå & Vännäs med omnejd. Vårt arbete utförs alltid med högsta kvalitet av våra erfarna & professionella byggare. Du kan lita på oss och lugnt luta dig tillbaka och känna trygghet i att ditt markarbete och grundarbete kommer att göras på ett fackmannamässigt sätt inom utsatta tidsramar.

Byggtjänster

Nybyggnationer, renoveringar & tillbyggnationer

Vi erbjuder byggtjänster med totalentreprenad och tar ett helhetsansvar för hela ditt byggprojekt. Med de bästa kontakterna i branschen kommer att kunna leverera den lösning som du vill ha. Vi gör alla typer av byggarbeten – nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader – allt från golv till tak.

Alla kunder och projekt är lika viktiga för oss. Vi vill att hög kvalité och noggrannhet ska genomsyra våra arbeten. Pröva oss så får du se.

Grävmaskintjänster i Umeå & Vännäs

Grävmaskiner kan behövas för många olika syften och av många olika typer av kunder. Grävmaskinen är markarbetarens bästa vän och vanliga arbeten som vi kan utföra kan vara dräneringar, vägbyggen, tomtförberedelse, avlopp och fiberindragning till hus. Bara fantasin sätter gränserna.

Uthyrning av maskiner och utrustning

En viss del av vår utrustning och maskinpark hyr vi ut vid behov. Det kan handla om markvibratorer och ställningar. Hör av dig om du är intresserad av att hyra så hjälper vi dig med en lösning.

Vi finns i Umeå och Vännäs med omnejd

Vi har mottagning i både Umeå och Vännäs i Västerbotten men kan eventuellt ta emot arbetsförfrågningar även på andra orter i norra Sverige. Känn dig varmt välkommen med din förfrågan.

Mer information?

Om du vill ha en offert eller om du vill ha mer information så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi svarar så snart som möjligt.

    Offert